Adverteren

Vaste prijs van 25 per twee dagen (ex. btw 21%)
De advertentie verschijnt in de laatste kolom op (nagenoeg) iedere pagina van de website. Er kunnen maximaal 3 verschillende advertenties onder elkaar komen. Vol is vol.

Hoe werkt het?
Om te kunnen reserveren moet u (bedrijf of particulier) zich eerst als adverteerder registreren (let op: dat staat geheel los van de registratie voor bezoekers of inloggegevens voor aanvullingen). Vervolgens kunt u boeken op de dagen die u wilt. Bestaande relaties (alle participanten van deze website) kunnen achteraf een nota ontvangen. Aan nieuwe relaties kan gevraagd worden om vooraf te betalen.

Voor de advertentie is een afbeelding nodig met een formaat van precies 150 (h) x 120 (b) pixels!

De grootte ziet er dus als volgt uit:

De afbeelding kan van het bestandstype .jpg, .gif of .png zijn.
Vanuit de advertentie kunt u laten doorverwijzen naar een URL (unieke pagina op het web), bijvoorbeeld een expositiepagina op onze site of naar uw eigen website. De advertentie-afbeelding kunt u na inloggen (als adverteerder) zelf uploaden.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om advertenties te weigeren of te verwijderen. Advertenties dienen uiteraard interessant te zijn voor de doelgroep: kunstminnaars. Tot die grote groep behoren particulieren, verzamelaars, kunstenaars, galeriehouders en mensen werkzaam in de kunstsector.

Benno Tutein Nolthenius
06-39419010
info@galeries.nl